Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

lasagne s kysaným zelím

Zpět
  • Autor: Dyndulka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 17.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 19066 kJ

Bílkoviny (g): 236, Tuky (g): 283, Sacharidy (g): 255, SAFA (g): 142, Cukry (g): 72, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 31

Energetická hodnota na 1 porci: 1122 kJ

Bílkoviny (g): 13.9, Tuky (g): 16.6, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 8.4, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Na oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené zelí, zalijeme bujonem a dusíme 10 minut. Ve druhé pánvi si orestujeme cibuli, česnek, přidáme maso, sůl, pepř, drcený kmín, kečup, zalijeme vodou a dusíme také 10 minut. Po 10 minutách k zelí přidáme obě smetany a promícháme. Do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku dáme vrstvu lasagní, vrstvu zelí, vrstvu masa a rozetřeme. Pokračujeme další vrstvou lasagní a celý postup opakujeme, až je pekáček plný(ja jsem měla 3 vrstvy). Nakonec posypeme sýrem a dáme zapéct na 180°C na 30 minut.Lasagne jsem dělala poprvé a všem moooooc chutnaly.(Recept je trochu upravený).

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 01. 2014 08:22
Zajímavý recept, poprosil bych autorku tohoto receptu o postup přípravy. Děkuji
03. 10. 2013 12:03
Já si dnes udělala těstoviny z pšenice špalda , + zelí z jedné kedlubny + 25 gramů hovězí uzeniny - sušené , polila olejem, vynikající .
21. 05. 2013 20:41
lasagne mám také ráda, asi zkusím
03. 05. 2013 10:45
To je zajímavý nápad. Lasagne mám ráda, zelí také, sekanou bych trochu nahradila. Děkuji!

Naši partneři